Close

Michelle

Even voorstellen

Michelle

Bij de meeste ben ik vooral bekend om mijn nagelreparatie behandelingen. Maar wist u dat ik als allround, sport en medisch pedicure veel meer voor u kan betekenen?

Ik snap hoe irritant pijnlijke voeten kunnen zijn.

  • Heeft u evt. last van een pijnlijke likdoorn, overmatig eelt, hielkloven, schimmel of probleem nagels?  Daar help ik u graag vanaf.
  • Bij pijnklachten doe ik mijn best om u zo snel mogelijk te behandelen.

Terwijl een ander pedicure u graag helpt met symptomen bestrijden, ga ik graag een stap verder. Met uitleg en evt. onderzoek van de schoenen, help ik u de oorzaak en gevolg te begrijpen, en het te bestrijden.

Bovendien erken ik het belang van liefde, aandacht en waardevolle me-time. Juist daarom wordt ieder pedicure afgesloten met scrub en een “hot-towel” evt. met gellak. Sinds kort bied ik daarom ook wellness behandelingen en voetmassages aan.

  • Wist u dat een voetmassage een heerlijke traktatie is voor uzelf? Wat de persoonlijk aandacht met u doet? Dat u daardoor ontspant en op wolken gaat lopen?
  • Wist u dat gellak zoveel meer kan betekenen dan een beetje kleur op teennagels? Iedereen heeft naast liefde ook kleur in hun leven nodig.

Ik heb ook aandacht voor de milieu en werk graag zo veel mogelijk met natuurlijk producten. Het gebruik van chemicaliën en plastic beperk ik tot het minimum en bied waar mogelijk een navulling aan.

Ik geloof niet in “1 maat past iedereen”. Mensen en wensen verschillen, iedereen is anders. Ik vraag u niet om uw afspraken voor de komende 3 maanden al vast in te plannen. Gemak dient de mens. Wil ik naar de kapper, dan reserveer ik online. Hier is ieder behandeling op maat en gewoon online te reserveren. Liever aan het einde van de afspraak al uw volgende behandeling reserveren? Ja, dat kan.

Verwacht ook niet als u een pedicure behandeling boekt om binnen 20 minuten weer buiten te zijn, zo zit ik niet in elkaar. Aandacht kost tijd.

Ik combineer graag ouderwets servicegericht zijn met hedendaagse inzichten en techniek om een complete oplossing aan te kunnen bieden. Natuurlijk verheug ik me op u daarna klachtenvrij terug in mijn praktijk te zien voor een voetmassage of ander me-time behandeling. Een voetbehandeling kan ook een heerlijk verwenmoment zijn.

Michelle

  • allround pedicure
  • sport pedicure
  • medisch pedicure