Close

nagelreparatie

Nagel reparatie of regulatie

Nagel Metamorfose

HEEFT U LAST VAN SCHIMMEL- STOOT-, TUNNEL- OF TRAUMANAGELS?
ERGERT U ZICH DAAR AAN?

Dan heb ik voor u een leuke oplossing.

Ook voor mannen!

Met polygel is het mogelijk om die tegelijkertijd doelmatig en cosmetisch te behandelen, zodat u met toegenomen plezier uw teennagels kunnen vertonen.

Hiermee kan ik o.a. convex tunnel nagels platter maken en evt. dreigende ingroei oplossen. Heeft u trauma/stoot nagels die in de groei verstoord zijn dan verleng ik die. 

Pak uw kans. Wegens succes is behandelen als onderdeel van een pedicure of pedicure XL nog steeds voordelig. In totaal duurt de behandeling 15 minuten langer. Net als bij gellak is het een toeslag en daarom met uitzondering van een eenvoudige reparatie in het plaatsen van één of meerdere gelnagels alleen mogelijk als onderdeel van een pedicure behandeling. 

Garantie en verzorging – Op alle nagelreparaties geef ik een uitgebreide garantie, want het is de bedoeling dat ze beide mooi en probleemoplossend zijn, en blijven. Bij het weigeren van het thuisadvies op te volgen vervalt de garantie en wordt bovendien geen nieuwe afspraak voor een nagelreparatie gepland.

Welke behandeling heb ik nodig? Bij het boeken van een afspraak is er onderscheid gemaakt tussen schimmelnagels en overige nagelreparaties/regulaties. Het verschil is echter grotendeels administratief want beide duren in tijd even lang. Heeft meer dan 2 nagelreparaties nodig of heeft u naast uw nagelprobleem ook veel eelt of een likdoorn dan kies voor een XL behandeling om alles binnen de beschikbare tijd te kunnen behandelen. Vooral “pincer” nagels kunnen tijdrovend zijn. Verstandig is bij het boeken van de afspraak aan te geven om welk probleem het gaat en bovendien ook een foto van uw nagelprobleem te maken en per e-mail te sturen.

Graag van tevoren aangeven of u de nagels gelakt wilt hebben. Ik kan dan rekening houden met de extra tijd die daarvoor nodig is.

Kom graag met schone voeten en verwijder vooraf evt. nagellak.

Pas op: Ik behoud het recht om gereserveerde tijd in rekening te brengen. Boekt u bijvoorbeeld een pedicure met gellak behandeling en besluit u tijdens de behandeling de gellak niet te nemen, dan levert dat slechts 5 euro voordeel op, want de tijd betaalt u nog.

Een cosmetisch behandeling waar bijvoorbeeld een stukje van de nagel ontbreekt.  Dat kan door een klein ongelukje of door wigexcisie gebeurd zijn.  In het eerste geval zal de nagel zelf herstellen, de tweede niet.

Hier gaat het om een nagel regulatie waar de nagel wordt begeleid m.b.v. polygel i.p.v. bijvoorbeeld een nagelbeugel. Vaak zijn er hiermee snelle resultaten te krijgen, soms is een enkele behandeling voldoende.

Verdikt, brokkelig, geel en evt. met gaten? Niet ieder verdikte nagel is een schimmelnagel, wel zijn ze allemaal te repareren/camoufleren. Bij schimmelnagels is het verstandig om een anti-mycose middel te gebruiken in combinatie met een voedende olie.  Een evt. schimmel wordt zoveel mogelijk verwijderd en evt., resten hiermee ingesloten waardoor het minder besmettelijk wordt voor uzelf en anderen in uw direct omgeving.

**Thuis behandelen met een goede mycose product is essentieel.

Kiest u liever om voorlopig geen reparatie te nemen, kunt u met vooruitzicht op een leuke zomer al vast beginnen met behandelen. U zult er geen spijt van krijgen. Kies dan bij het maken van een afspraak voor een pedicure of pedicure XL.